GORENJE GNTC

Numër i madh i detyrave të përditshme, kontrollimi i shfrytëzimit të automjeteve për qëllime private dhe biznesi

Specifikat e punës:

GORENJE GNTC është kompania e parë dhe më e madhe në industrinë e produkteve shtëpiake në partneritet zyrtar me markën e njohur me cilësi të lartë GORENJE Slovenia, që vepron në Kosovë për më shumë se 20 vjet të njohur për disiplinën e tyre në punë dhe shitës të besueshëm të produkteve shtëpiake. Flota e tyre me më shumë se 60 automjete mbikëqyret nga SMARTIVO L.L.C. platformë që ju ofron atyre shërbime të nivelit më të lartë ndërkombëtarisht me një gamë të gjerë raportesh dhe opsionesh duke filluar nga sensorë të karburantit, stilit të vozitjes, identifikimit të shoferit dhe raportit privat / biznes. Kjo gamë e gjerë e opsioneve dhe raporteve të ofruara për klientin nga Smartivo u dëshmoi klientëve se që nga bashkëpunimi i tyre me ne, efikasiteti i tyre i flotës është rritur në mënyrë enorme, ata janë më të shpejtë dhe kanë kontroll të plotë në dërgimin e mallrave dhe shërbimeve në terren.