Informacioni

Departamenti i Shitjës

info@smartivo.com

Shërbimi Ndaj Klientit

support@smartivo.com

ZYRA e Republikës Kroate

Jankomir 25

10000 Zagreb

Republika e Kroacisë

Tel: +385 (0)1 3440 741  –  Departamenti i Shitjës

Tel: +385 (0)1 3440 795  –  Shërbimi Ndaj Klientit

Tel: +385 (0)1 3440 739  –  Shërbimi i Kontabilitetit

ZYRA e Republikës Serbe

Ul. Jurija Gagarina 14b

11070 Novi Beograd

Republika e Serbisë

Tel: +381 60 500 41 51 / +381 60 500 41 52 / +381 60 500 41 54  –  Departamenti i Shitjës

Tel: +381 60 500-4155  –  Shërbimi Ndaj Klientit

Tel: +381 11 770 37 22 / +381 60 500 41 52   –  Shërbimi Informativ

ZYRA në Bosnje dhe Hercegovinë

Glamočani b.b.

78250 Laktaši

Bosnja dhe Hercegovina

Tel: +387 63 451-116

ZYRA e Republikës së Kosovës

Zona Industriale 1

Lidhja e Pejes 28

10000 Prishtinë

Republika e Kosovës

Tel: +386 (0) 49 558 558

DËRGONA NJE E-MAIL

Copyright Smartivo © 2015.