информации

продажба

info@smartivo.com

Услуги на клиентите

support@smartivo.com

Република Хрватска

Jankomir 25

10000 Zagreb

Република Хрватска

Телефон: +385 (0)1 3440 741  –  продажба

Телефон: +385 (0)1 3440 795  –  Услуги на клиентите

Телефон: +385 (0)1 3440 739  –  Сметководство

Република Србија

Surčinska 92A

11070 Novi Beograd

Република Србија

Телефон: +381 60 500 41 51 / +381 60 500 41 52 /+381 60 500 41 54   –  продажба

Телефон: +381 60 500 41 55 –  Услуги на клиентите

Телефон: +381 11 770 37 22 / +381 60 500 41 52 –  Соопштенија

канцеларија Босна и Херцеговина

Glamočani b.b.

78250 Laktaši

Босна и Херцеговина

Телефон: +387 63 451-116

Република Косово

Zona Industriale 1

Lidhja e Pejes 28

10000 Priština

Република Косово

Телефон: +386 (0) 49 558 558 – продажба

Телефон: +386 (0) 49 704 555 – Услуги на клиентите

пратете ни e-пошта

Copyright Smartivo © 2015.